OM LORENA'S SYSTUE

Lorenas Systue på Bryne er et forretningsprosjekt skapt som en familiedrøm av eieren Martha Lorena. Etter at moren gikk bort bestemte hun seg for å fortsette drømmen sin, men i en annen del av verden. Hun bestemte seg for å satse på eget selskap og være sin egen sjef, organisere sin egen virksomhet og dedikere seg til lidenskapen sin: Sying.

Lorena har alltid likt å sy, det var moren hennes som så hennes interesse for å klippe stoff og prøve symaskinen, nålen gikk inn neglene, så sa hun til henne: Gå og meld deg på studie for å bli skredder dersom det er det du liker. 

Hun begynte å studere som skredder i en alder av 16 år og studerte i tillegg på videregående skole formiddagen. Hun hjalp alltid moren sin med å sy arbeidet og gjorde sine egne reparasjoner hos ulike kunder i andre kategorier, som hjemme dekorasjon i gardiner, sofatrekk, barnesengetøy m.m..

I August 2019 startet hun sin egen virksomheten som sydame og har hatt en flott opplevelse som sydame for private kunder, firmaer og klesopplegg for butikker.

Hun har erfaring med å utføre alle slags sy-oppdrag av forskjellige plagg, husholdningstøy, etc.

LORENA, HVA LIKER DU MEST MED YRKET SOM SYDAME?

Det jeg liker best er å se mine kunder er fornøyde med arbeidet som er utført. Det er en vanskelig og konkurransefylt verden med tanke på priser, tidsbruk osv. At en kunde er fornøyd og kommer tilbake til systua med nye oppdrag, anbefaler oss til andre mennesker er det som virkelig får meg til å føle meg veldig bra. Det er en givende opplevelse.